Stenhøj Dans

INSTRUKTØRER

Glade og imødekommende instruktører.

Instruktørerne hos Stenhøj Dans glæder sig til at tage imod såvel nye som tidligere elever på dansestudiet. Alle undervisere har stor forståelse for både børn og voksne. Og med stor pædagogik i undervisningen, så får alle elever et stort udbytte – både dansemæssigt og også i det sociale – ved at deltage på et hold. Undervisningen foregår i en sjov og behagelig atmosfære med godt humør.
Størstedelen af dansestudiets instruktører er uddannet fra danselærerforeningen, De Danske Danseskoler

 

Leif Stenhøj (LS) blev uddannet i 1981 og har siden haft eget dansestudie med hovedsæde i Hillerød samt undervisning i Helsinge. I de sidste mange år har dansestudiet også tilbudt undervisning i Allerød. Leif er ”vokset op” med pardans indenfor standard- og latinamerikanske danse, som også er hans speciale at undervise i, hvilket han så har gjort til børn, unge og voksne i rigtig mange år. Derudover har Leif igennem årene også haft rigtig mange elever på hold i Hip Hop, Disco, Showdans og Jitterbug.

Birgit Nielsen (BN) afsluttede sin treårige uddannelse på De Danske Danseskolers fagskole i 2000 og har siden været ansat hos Stenhøj Dans. Birgit har under sin uddannelse stiftet bekendtskab med mange dansegenrer og har derefter haft stor succes med sin undervisning. Birgit er meget vellidt som lærer både på hold i Hip Hop, Disco, Showdans og pardans for børn og voksne og følger hele tiden med i, hvad der rører sig indenfor ny musik og dans.

Jeanette Brender (JB) har ”trådt sine barnedansesko” hos Stenhøj Dans og har igennem mange år danset både Standard- og Latinamerikanske danse, Disco og Hip Hop. I 2012 afsluttede Jeanette en etårig uddannelse i danse-arter, som Hip Hop, Disco og Showdans. Jeanette underviser i sæsonen 2022-23 på holdene, som er om onsdagen i Hillerød. Her vil hun med sin store erfaring opnå en god stemning mellem eleverne på de enkelte hold.

Ronja Nielsen (RN) er det “unge skud på stammen” blandt dansestudiets instruktører. Ronja kommer man til at møde på Hip Hop og Disco holdene i Allerød, hvor hun vil give sin store erfaring, i disse dansearter, videre til eleverne. Ronja har selv danset Hip Hop og Disco på elite plan i mange år, hvilket har resulteret i mange flotte placeringer. Derudover har hun danset Standard- og Latinamerikanske danse fra hun var tre år.