Stenhøj Dans

INSTRUKTØRER

Instruktører med stor ekspertise.

Stenhøj Dans har fire lærere, hvoraf de tre har taget De Danske Danseskoler´s (DDD) eksamen indenfor forskellige dansestilarter. Alle undervisere har stor forståelse for både børn og voksne. Og med stor pædagogik i undervisningen, så får alle elever et stort udbytte – både dansemæssigt og også i det sociale, ved at deltage på et hold. Undervisningen foregår i en sjov og behagelig atmosfære med godt humør.

 

Leif Stenhøj blev uddannet i 1981 og har siden haft eget dansestudie med hovedsæde i Hillerød samt undervisning i Helsinge. I de sidste mange år har dansestudiet også tilbudt undervisning i Allerød. Leif er ”vokset op” med pardans indenfor standard- og latinamerikanske danse, som også er hans speciale at undervise i, hvilket han så har gjort til børn, unge og voksne i rigtig mange år. Derudover har Leif igennem årene også haft rigtig mange elever på hold i Hip Hop, Disco, Showdans og Jitterbug.

 

Birgit Nielsen afsluttede sin treårige uddannelse på De Danske Danseskolers fagskole i 2000 og har siden været ansat hos Stenhøj Dans. Birgit har under sin uddannelse stiftet bekendtskab med mange dansegenrer og har derefter haft stor succes med sin undervisning. Birgit er meget vellidt som lærer både på hold i Hip Hop, Disco, Showdans og pardans for børn og voksne og følger hele tiden med i, hvad der rør sig indenfor ny musik og dans – som for eksempel “The Next Step”.

 

Jeanette Brender har ”trådt sine barnedansesko” hos Stenhøj Dans og har igennem mange år danset både Standard- og Latinamerikanske danse, Disco og Hip Hop. I 2012 afsluttede Jeanette en etårig uddannelse i danse-arter, som Hip Hop, Disco og Showdans og har siden undervist på den slags hold i Helsinge- og Allerød-afdelingerne. Jeanette opnår i sin undervisning en god stemning mellem eleverne på de enkelte hold.

 

Marcus Engel Nielsen tager sig af undervisningen på holdet i Hip Hop for drenge, assisteret af Birgit. Marcus har danset på danseskolen siden han var tre år og har igennem årene dygtiggjort sig i både Standard- og Latinamerikanske danse, Hip Hop og Disco. Det har resulteret i mange fine resultater i danseturneringer – blandt andet har Marcus vundet to Danmarksmesterskaber i Hip Hop