Stenhøj Dans

INSTRUKTØRER

Instruktører med stor ekspertise.

Instruktørerne hos Stenhøj Dans er alle uddannet indenfor forskellige dansestilarter og eksamineret ved De Danske Danseskoler(DDD). Alle undervisere har stor forståelse for både børn og voksne. Og med stor pædagogik i undervisningen, så får alle elever et stort udbytte – både dansemæssigt og også i det sociale, ved at deltage på et hold. Undervisningen foregår i en sjov og behagelig atmosfære med godt humør.

 

Leif Stenhøj blev uddannet i 1981 og har siden haft eget dansestudie med hovedsæde i Hillerød samt undervisning i Helsinge. I de sidste mange år har dansestudiet også tilbudt undervisning i Allerød. Leif er ”vokset op” med pardans indenfor standard- og latinamerikanske danse, som også er hans speciale at undervise i, hvilket han så har gjort til børn, unge og voksne i rigtig mange år. Derudover har Leif igennem årene også haft rigtig mange elever på hold i Hip Hop, Disco, Showdans og Jitterbug.

Birgit Nielsen afsluttede sin treårige uddannelse på De Danske Danseskolers fagskole i 2000 og har siden været ansat hos Stenhøj Dans. Birgit har under sin uddannelse stiftet bekendtskab med mange dansegenrer og har derefter haft stor succes med sin undervisning. Birgit er meget vellidt som lærer både på hold i Hip Hop, Disco, Showdans og pardans for børn og voksne og følger hele tiden med i, hvad der rør sig indenfor ny musik og dans – som for eksempel “The Next Step”.

Jeanette Brender har ”trådt sine barnedansesko” hos Stenhøj Dans og har igennem mange år danset både Standard- og Latinamerikanske danse, Disco og Hip Hop. I 2012 afsluttede Jeanette en etårig uddannelse i danse-arter, som Hip Hop, Disco og Showdans og har siden undervist på den slags hold i Helsinge- og Allerød-afdelingerne. Jeanette opnår i sin undervisning en god stemning mellem eleverne på de enkelte hold.